gegevens voor je kinderreading

Je aanschaf is gelukt!

Laat hieronder je gegevens achter.
Achteraf nog vragen of aanvullingen?
Stuur dan gerust een whatsapp bericht naar 085 – 212 9149.

De reading van je kind zal ik binnen 7 werkdagen met zorg en integriteit behandelen.

Laat hier je contactgegevens voor me achter.

  Na ontvangst van je gegevens, ontvang je van ons een bevestiging met de leverdatum van je kinderreading.

  Ontvang je deze mail niet binnen 3 werkdagen, neem dan contact met ons op.

  Zo werkt je kinderreading

  1. GEGEVENS
  Na betaling van kinderreading in de webshop, kom je op een contactpagina. Daar vul je je gegevens in. Ook kun je daar een vraag of zorg die je hebt over kind, vermelden. Daar word je ook gevraagd om twee foto’s van je kind te uploaden. Daarmee kan ik de kinderreading voor je verzorgen.

  2. PORTRETFOTO
  Voor de kinderreading heb ik een recente portretfoto van je kind nodig. Het is de bedoeling dat je kind hier alleen op staat, zonder broertjes/zusjes/ouders, en zonder huisdieren. Deze portretfoto gebruik ik om in te zoomen op de binnenwereld van je kind. Ik vertel je bijvoorbeeld over wie je kind werkelijk in de kern is en wat het ervaart. Ik vertel je over wat je kind voelt, welke emoties een rol spelen, waar je kind naar verlangt of wat het nodig heeft.

  3. GEZINSFOTO
  Daarnaast stuur je ook een recente gezinsfoto mee. Aan de hand van de gezinsfoto vertel ik je bijvoorbeeld hoe jouw kind zich in de buitenwereld opstelt. Met welk gedrag het zich staande houdt en waarom het dat op die manier doet. Ik vertel je ook wat het nodig heeft om dat gedrag los te kunnen laten. Daarnaast kan deze foto ook aanvullende informatie geven over het gezin en familie.

  4. READING
  Tijdens de kinderreading stem ik me af op de energie van je kind. Ik ga als het ware op de stoel van je kind zitten en vertel wat er gezien, gehoord, gevoeld of geweten wil worden. Dat ‘gesprekje’ met je kind kan er ook voor zorgen dat er al blokkades en onzekerheden worden opgelost. Daarnaast kan ik bijvoorbeeld ook tips en adviezen geven, waar dat nodig of handig is.

  5. VRAGEN
  In het tweede deel van de reading ga ik de vraag of zorg die je hebt over je kind, beantwoorden. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ik zo objectief en neutraal mogelijk de reading kan doen en zonder oordeel of insteek naar je kind kan kijken. Daarmee voelt een kind zich het meest volledig gezien en gehoord. Ook daar geef ik je weer tips en adviezen.

  6. VERSLAG
  Met alles wat ik voel en heb waargenomen over je kind, schrijf ik een verslag. Dat verslag stuur ik je per email toe. Neem de tijd om het verslag van de reading te lezen. Soms kan de informatie best wat confronterend zijn en daarom adviseer ik je om de kinderreading te lezen op een moment dat je wat tijd voor jezelf hebt, bijvoorbeeld als je kind op bed ligt.

  Mijn tip is ook om de informatie rustig te laten bezinken. Als je voelt dat je persoonlijk geraakt wordt, neem dan even de tijd om te voelen wat je raakt, voordat je verder leest. Soms heeft het wat tijd nodig, voordat alle informatie op z’n plek valt. Lees de kinderreading daarom bijvoorbeeld na 2 weken en na 6 weken nog eens even door.

  7. ADVIES
  Een advies kan soms op een ander punt starten dan je verwacht had. Bijvoorbeeld: je stelt een vraag over het eetpatroon van je kind en je krijgt een advies over knuffelen met je kind. Soms is het nodig om eerst voldoende stevigheid en vertrouwen op te bouwen bij je kind om daarna pas de werkelijke problemen aan te kunnen pakken. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij het kind door te beginnen bij de basis van wat het nodig heeft en van daaruit verder te bouwen.

  Ik weet dat ouders van hun kinderen houden en met liefde alles doen en willen doen wat ze kunnen voor hun kind. Krijg je dan een advies voor een andere aanpak, dan komt dat soms hard aan. Het gaat nooit over schuld of fout. Gun jezelf vooral de tijd en de ruimte om samen met je kind te mogen leren. Je hoeft niet perfect te zijn. Je mag samen met je kind verder groeien.

  8. NAZORG
  Heb je achteraf nog vragen over de reading, of zijn er nieuwe vragen of zorgen omhoog gekomen, bel of mail me dan gerust. Napraten kan live en online. We maken dan een afspraak. De kosten voor zo’n gesprek zijn € 15 per kwartier.

  Bestel hier je kinderreading.

  Chat openen
  1
  Zorgen over je kind?
  Zorgen over je kind?
  Vragen over opvoeden?
  We helpen je graag.