Online community Nieuwetijdsopvoeden

Word lid van de online community van Nieuwetijdsopvoeden en ontmoet gelijkgestemden die net als jij kiezen voor bewust opvoeden van je kind.

In de community kun je deelnemen aan ons online forum. Daar kun je ten alle tijde vragen stellen aan andere communityleden en zo met elkaar sparren, je zorgen delen en ervaringen uitwisselen.

Daarnaast zijn er iedere maanden meerdere opvoedcafés waar je gratis aan deel kunt nemen.

Iedere maand is er een online opvoedcafé waarin ik foto’s van kinderen ga lezen. Als je een zorg of een vraag hebt over je kind, dan kun je die bij me inleveren, samen met een portretfoto en een gezinsfoto van je kind. Tijdens de online bijeenkomst kies ik intuïtief 3 foto’s uit die een korte reading krijgen.

Daarnaast zijn er online workshops waarbij je je verder kunt verdiepen in Nieuwetijdsopvoeden, in nieuwetijdskinderen en de nieuwe tijd. Maar bijv. ook in overprikkeling en het anders kijken naar ADHD en ASS (autisme). Als je lid bent van de community, dan is deelname gratis of goedkoper.

Tot slot is er maandelijks een vragenuur waarin je jouw vragen kunt stellen over je kind, over opvoeden en over nieuwetijdsopvoeden. Tijdens dit online vragenuur probeer ik alle vragen te beantwoorden. Het kan dus ook weleens langer duren dan een uur.

Als je een kinderreading hebt aangeschaft, dan kun je hier bijv. een follow-up krijgen. Waar loop je tegenaan? Wat is je zorg? Wat heb je nodig om weer verder te kunnen en door te pakken? Ik help je graag op weg.

Kosten

Deelname aan de community kost € 27 per maand.

Je kunt op ieder moment opzeggen.

Voxer coaching

De community is ook mogelijk in combinatie met coaching. Via een app op je telefoon kun je direct vragen stellen als je ergens tegenaan loopt. Zodra ik beschikbaar ben, antwoord ik op je bericht. Omdat sommige vragen voor meer ouders interessant zijn, word je ook toegevoegd aan een appgroep waar je (alleen van mij) berichten krijgt. Om je niet te spammen, beperk ik dat tot maximaal 3 berichten per week.

Kosten voor de community in combinatie met coaching is € 57 euro per maand. Tot het einde van het jaar betaal je nu € 299 voor jouw deelname.

  Chat openen
  1
  Zorgen over je kind?
  Zorgen over je kind?
  Vragen over opvoeden?
  We helpen je graag.