Pilottraject Gezonde alternatieven voor Ritalin

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis, boom en de tekst 'online opvoedcafe tijd voor een nieuwe balans'

GEZONDE ALTERNATIEVEN VOOR RITALIN

In januari start ik met een pilot voor een nieuw programma: Gezonde alternatieven voor Ritalin. Ik ben op zoek naar 10 ouders van drukke kinderen, die ik mag helpen bij het vinden van een nieuwe balans voor hun drukke kind. Jouw bijdrage voor dit programma bedraagt nu eenmalig € 27 per maand. Na deze pilot gaat de prijs naar € 47 per maand.

Het programma is grotendeels online, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Dat neemt echter niet weg dat de adviezen, coaching en ondersteuning persoonlijk afgestemd worden op jouw kind.

Naast een uitgebreide intake starten we met een test met de biotensor, die aangeeft op welk vlak er meer balans voor jouw kind te bereiken is. Uit die test komen gerichte adviezen en mogelijke producten die jouw kind verder gaan helpen.

Maandelijks (10x) deel ik met jou een nieuwe online module over Nieuwetijdsopvoeden. Deze online opvoedcursus helpt je om anders te kijken naar je drukke kind, anders te kijken naar het gedrag van je drukke kind en naar opvoeden. Doordat je anders gaat kijken, ga je als vanzelf ook anders handelen als ouder. Je kind gaat zich hierdoor meer en meer gehoord en gezien voelen en heeft het drukke gedrag niet langer nodig om aan jou te communiceren waar het naar verlangt, wat het nodig heeft, of wat het in de weg zit.

Ook is er maandelijks (10x) een vragenuur waar jij al je vragen over je kind en over opvoeden kunt stellen. Dit vragenuur is inbegrepen bij de prijs. Jouw bijdrage voor dit pilotprogramma is € 27 per maand.

Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met mij, dan is dat ook mogelijk. Voor individuele coaching betaal je € 17 per kwartier. Dit is een aanbiedingsprijs, specifiek voor dit traject.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor deze pilot, neem dan gerust even contact met me op, telefonisch of via whatsapp: Conchita van Dijk, 06 – 154 20 653.

Chat openen
1
Zorgen over je kind?
Zorgen over je kind?
Vragen over opvoeden?
We helpen je graag.