Laat hier je gegevens achter

Dank je wel voor je vertrouwen.
Je kinderafstemming zal ik met de grootst mogelijke zorg, helderheid en integriteit behandelen.

Laat hier je contactgegevens voor me achter.

  Upload hier een actuele portretfoto van je kind.

  Om verwarring bij de verzending te voorkomen, vragen we je bij deze foto nogmaals om je emailadres te vermelden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Upload hier als aanvulling eventueel je gezinsfoto.

  Om verwarring bij de verzending te voorkomen, vragen we je bij deze foto nogmaals om je emailadres te vermelden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Na ontvangst van je gegevens, neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

  Ontvang je deze mail niet binnen 3 werkdagen, neem dan contact met ons op.

  Zo werkt je kindeafstemming

  1. GEGEVENS
  Na betaling van kinderafstemming in de webshop, kom je op een contactpagina. Daar vul je je gegevens in. Ook kun je daar een vraag of zorg die je hebt over kind, vermelden. Daar word je ook gevraagd om twee foto’s van je kind te uploaden. Daarmee kan ik de kinderreading voor je verzorgen.

  2. PORTRETFOTO
  Voor de kinderafstemming heb ik een recente portretfoto van je kind nodig. Het is de bedoeling dat je kind hier alleen op staat, zonder broertjes/zusjes/ouders, en zonder huisdieren. Deze portretfoto gebruik ik om in te zoomen op de binnenwereld van je kind. Ik vertel je bijvoorbeeld over wie je kind werkelijk in de kern is en wat het ervaart. Ik vertel je over wat je kind voelt, welke emoties een rol spelen, waar je kind naar verlangt of wat het nodig heeft.

  3. GEZINSFOTO
  Daarnaast stuur je ook een recente gezinsfoto mee. Aan de hand van de gezinsfoto vertel ik je bijvoorbeeld hoe jouw kind zich in de buitenwereld opstelt. Met welk gedrag het zich staande houdt en waarom het dat op die manier doet. Ik vertel je ook wat het nodig heeft om dat gedrag los te kunnen laten. Daarnaast kan deze foto ook aanvullende informatie geven over het gezin en familie.

  4. AFSTEMMING
  Tijdens de kinderafstemming stem ik me af op de energie van je kind. Ik ga als het ware op de stoel van je kind zitten en vertel wat er gezien, gehoord, gevoeld of geweten wil worden. Dat ‘gesprekje’ met je kind kan er ook voor zorgen dat er al blokkades en onzekerheden worden opgelost. Daarnaast kan ik bijvoorbeeld ook tips en adviezen geven, waar dat nodig of handig is.

  5. VRAGEN
  In het tweede deel van de afstemming ga ik de vraag of zorg die je hebt over je kind, beantwoorden. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ik zo objectief en neutraal mogelijk de afstemming kan doen en zonder oordeel of insteek naar je kind kan kijken. Daarmee voelt een kind zich het meest volledig gezien en gehoord. Ook daar geef ik je weer tips en adviezen.

  6. DOORVRAGEN EN ADVISERING
  Het verschil tussen een reading en afstemming is dat je bij de afstemming direct vragen kunt stellen. Als je iets niet snapt of niet direct kunt plaatsen, geef dat dan vooral aan. Het geeft je de kans om door te vragen tot je begrijpt wat je kunt doen om je kind zich gehoord en gezien te laten voelen. Jouw vragen kunnen leiden tot een verdere verdieping van het contact met je kind. En een betere afstemming in het advies over je kind. Soms kan de informatie best wat confronterend zijn. Daarom is er ook ruimte in de afstemming voor jouw emoties. Je kind ligt je na aan het hart, het is logisch dat je daarin geraakt kunt worden.

  Als je dat wilt, dan kun je van jouw kinderafstemming een audio-opname krijgen. Het is belangrijk dat je dat aangeeft aan het begin van de afstemming. Dan kan de opname voor je aangezet worden.

  7. ADVIES
  Een advies kan soms op een ander punt starten dan je verwacht had. Bijvoorbeeld: je stelt een vraag over het eetpatroon van je kind en je krijgt een advies over knuffelen met je kind. Soms is het nodig om eerst voldoende stevigheid en vertrouwen op te bouwen bij je kind om daarna pas de werkelijke problemen aan te kunnen pakken. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij het kind door te beginnen bij de basis van wat het nodig heeft en van daaruit verder te bouwen.

  Ik weet dat ouders van hun kinderen houden en met liefde alles doen en willen doen wat ze kunnen voor hun kind. Krijg je dan een advies voor een andere aanpak, dan komt dat soms hard aan. Het gaat nooit over schuld of fout. Gun jezelf vooral de tijd en de ruimte om samen met je kind te mogen leren. Je hoeft niet perfect te zijn. Je mag samen met je kind verder groeien.

  8. NAZORG
  Heb je achteraf nog vragen over de reading, of zijn er nieuwe vragen of zorgen omhoog gekomen, bel of mail me dan gerust. Napraten kan online via zoom. We maken dan een afspraak. De kosten voor zo’n gesprek zijn € 15 per kwartier.

  Chat openen
  1
  Zorgen over je kind?
  Zorgen over je kind?
  Vragen over opvoeden?
  We helpen je graag.